”Kommer alltid ha en särskild plats i våra hjärtan”

Tranpenad väljer att förlänga sitt huvudpartnerskap med ytterligare ett år.

Att stötta idrotten är djupt rotat i Tranpenads DNA och det var med Frölunda som deras engagemang började för inte mindre än 21 år sedan.
– Frölunda kommer alltid ha en särskild plats i våra hjärtan och det var ett självklart val att förlänga även i år. Vi är särskilt glada över att nu också gå med som partner till det nya damlaget och därigenom få chans att stötta ett ännu bredare och mer inkluderande Frölunda HC, säger Tranpenads VD Tomas Hulth och fortsätter:
– Att få vara med och stötta det lokala föreningslivet i Göteborg och det arbete som Frölunda gör med till exempel ungdomsverksamhet är något som rimmar med Tranpenads värdegrund och ligger oss varmt om hjärtat.

Enligt Tomas Hulth finns det många fördelar med att vara partner till just Frölunda.
– Vi älskar Frölunda och allt vårt samarbete ger oss, det är ett varumärke som vi vill förknippas med och ett forum som vi älskar att vara en del av. Allt från nätverket och de nya kontakter det ger oss, till det nöje som matcherna ger oss och våra kunder och den nytta som vårt långa samarbete har gjort och fortsatt gör för Tranpenads varumärke.

Även Frölunda HC:s försäljningschef Henrik Bengtsson ser ljust på framtiden tillsammans:
– Vi är jätteglada över att få fortsatt förtroende och stöd av Tranpenad, det är en lojal partner som vi värdesätter otroligt mycket efter alla dessa år. Nu ser vi fram emot ytterligare en spännande säsong tillsammans!