PARTNERS

Bjurfors

Hem & Fastigheter

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion och tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter.

Bohus

Företagstjänster

På Bohus älskar vi service och brinner för att ge alla företag en effektiv och fungerande arbetsmiljö. Du kan anlita våra tjänster separat eller skräddarsy en kombination som passar er. Ni får en och samma leverantör med lång erfarenhet i branschen.

Cashbuddy

Ekonomi & Juridik

Vi erbjuder enkla lån utan säkerhet upp till 25 000 kronor. Vi är mer intresserade av din framtida betalningsförmåga och därför behöver tidigare betalningsanmärkningar inte vara något hinder för att få lån hos oss.

Ford, Hedin Mölndal Bil

Bil, Båt & Motor

Ford har ett stort sortiment av både person- och transportbilar. Helt elektriska Mustang Mach-e, smarta laddhybriden Ford Kuga och rymliga Ford Transit Custom är några exempel. Ford finns hos Hedin Bil på Eklanda, i Tagene och i Kungsbacka.

Input Interiör

Företagstjänster

Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Med marknadens bredaste utbud skapar vi handlingsutrymme och valfrihet för våra kunder.

Intersport

Sport & fritid

Intersport, ett av Sveriges mest kända varumärken, bildades 1961.

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Ekonomi & Juridik

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän grundades 1845 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder. Vi erbjuder alla typer av person- och sakförsäkringar och bank- och fondtjänster.

Nordic Wellness

Hälsa & träning

Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 300 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma, det är viktigt för oss

Ntex

Industri & Transport

Det är för dig vi finns till. Genom att ha branschens mest kompetenta och kunniga speditörer kan vi göra din vardag enklare genom att erbjuda säkrare och smidigare transporter.

Sankt Jörgen Park

Resor & Hotell

Sankt Jörgen Park är ett fyrstjärnigt spa-hotell 10 minuter från centrala Göteborg. På vår resort hittar ni även 18-håls golfbana, padeltennis, gym, hudvård och tre fantastiska restauranger och 82 stycken olika unika hotellrum.

Serneke

Bygg & Byggmaterial

Serneke är en av Sveriges största byggbolag med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen.

Stena Metallkoncernen

Industri & Transport

Stena Metallkoncernen bedriver återvinning, bearbetning och förädling av metaller, papper, elektronikskrot och farligt avfall. Inom koncernens verksamhet ryms dessutom internationell handel med stål, metaller och olja.

Tranpenad

Företagstjänster

Sedan vår start 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och driftlösningar inom lager, logistik och industri och har idag omkring 2 000 konsulter med etablering i flera städer runt om i Sverige.

AB Gullbringsbo Egendomar

Bygg & Byggmaterial

Med kunskap om historien bygger vi framtid.

AH Sport & Business

Konsultverksamhet avseende företags org.

Vi jobbar med att rekrytera in nya partners till Frölunda Hockey. Med vårt koncept så når vi ut till de företagen, föreningen inte har möjlighet att nå. Tillsammans med föreningen skapar vårt koncept en attraktiv marknadsplats för företagen.

Assemblin

Bygg & Byggmaterial

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vi har en omsättning på över 10 miljarder kronor och cirka 5 900 engagerade medarbetare.

Bauer

Hockeyutrustning

I över 80 år har Bauer tillhandahållit innovativ hockeyutrustning inklusive klubbor, handskar, skydd, hjälmar, skridskor, baslager, väskor och kläder.

Brynstålet

Restaurang

Restauranggruppen Brynstålet bildades 2017 med ambitionen att erbjuda förstklassiga matupplevelser i omväxlande miljöer. Allt bottnar i ett generöst synsätt, en enkelhet och en sann matglädje. Vi ger alltid lite mer, vi finns tillgängliga för våra gäster och vi brinner för högkvalitativa råvaror.

CityGolv

Bygg & Byggmaterial

City golv i Göteborg AB är ett golvföretag som är anslutet till Golvbranschensriksorganisation och lever å verkar i Göteborg med omnejd. Våra beställare är bland fastighetsbolagen Familjebostäder och Bostadsbolaget.

Collector Bank

Bank

Collector Bank är specialiserade på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. Företagserbjudandet omfattar fastighetskrediter, företagskrediter och factoring samt betallösningar.

EBE Torkteknik

Bygg & Byggmaterial

Vi är över 110 personer som var och en har sin styrka och kompetens. Tillsammans utför vi våra uppdrag inom skadeservice och torkteknik effektivt och med ett kvalitativt resultat. Några av de tjänster vi utför är: Skadebesiktning, Avfuktning, Rivning, Sanering och Magasinering.

Eleda

Infrastruktur

Eleda verkar genom framgångsrika, regionala infraservice- och anläggningsbolag över hela Sverige. Tjänsteutbudet är såväl brett som specialiserat sträcker sig från hela entreprenader till mindre projekt. Vi har ett brett engagemang inom svenskt föreningsliv och vill vara en god kraft i samhället.

Gevab Bygg

Bygg & Byggmaterial

GEVAB BYGG AB som ingår i koncernen GEVAB GROUP är ett ungt och snabbt växande byggföretag inriktat på underentreprenader, servicesnickeri och bemanning inom byggbranschen. Vi utför alla vanligt förekommande arbeten vid byggnation, snickeri, montage, renoveringar och tillbyggnader.

Götaplatsgruppen

Restaurang & Mat

Götaplatsgruppen har varit verksam sedan 2010 och driver idag sex restauranger i centrala Göteborg. Vi erbjuder även catering och konferenser, där vi ger våra gäster matupplevelser utöver det vanliga med prisbelönta kocken Stefan Karlsson i spetsen.

Hagmans Kyl och Energiteknik

Bygg & Byggmaterial

Experter inom kyl och energiteknik.

HTC Högtryckscenter

Bygg & Byggmaterial Industri & Transport

Högtryckscenter är en komplett leverantör av högtryckstvättar, städmaskiner, elfordon, sugare, kem, tvätthallar, olje- och fettutrustning. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att nå ett optimalt resultat för varje enskilt behov och tillhandahålla de bästa produkterna och servicen på marknaden.

IIS Independent Inspection Services

Industri & Transport

Independent Inspection Services erbjuder som ett ledande företag i branschen professionella tjänster inom analyser och inspektioner av biobränslen, petroleum, kemikalier, gas och fasta bränslen. Vi omvandlar utmaningar till möjligheter - samtidigt som vi håller din verksamhet säkrad inför framtiden

Isobetong

Bygg

Vi strävar efter att hitta lösningar som överträffar marknadens förväntningar och krav. Våra fokusområden är att hitta de som är innovativa, miljöeffektiva och socialt hållbara för våra barn och barnbarn.

JSM Holding

Företagstjänster

Kaffegreven

Företagstjänster

Med hjälp av vår expertis och era önskemål skräddarsyr vi en optimal kaffelösning till er arbetsplats

McDonald´s

Restaurang & Mat

McDonald’s är idag Sveriges mest besökta restaurang. Vi erbjuder en unik restaurangupplevelse i en modern miljö och skapar arbetstillfällen med starka utvecklingsmöjligheter på en arbetsmarknad där många unga har svårt att få ett första jobb.

Merinfo

Sökmotor

Vi vet vem din nästa kund är! Genom datadriven analys av dina kunder i kombination med marknadens trender och händelser, kan vi hitta nya kunder innan konkurrenten gör det.

Morris Law

Ekonomi & Juridik

Just like most big ideas our idea is simple. Morris Law believes in changing the profession of business law. We believe in making business law comprehensible and useful. In everything we do, we believe in putting our clients’ needs in focus.

Neoplan Väst

Industri & transport

Svenska Neoplan är generalimportör av MAN och Neoplan bussar i Sverige. Vi har ett brett sortiment av både turist och stadsbussar.

Prefinance Sweden

Bank, Finans och Försäkring

Vi är experter på företagsfinansiering. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta rätt finansieringslösning genom Leasing, Hyra och Fakturabelåning. Oavsett om ditt företag är nystartat, litet eller stort så kan vi finna en lösning som passar just er.

Ramudden

Bygg & Byggmaterial

Ramudden erbjuder all nödvändig utrustning våra kunder behöver för en säker arbetsplats inom väg-, bygg- och industri. Vi hjälper även vi till med konsultation, tjänster och utbildningar.

Rasta

Restaurang & Mat

Rastas affärsidé är att driva de bästa väganläggningarna med allt vad där tillhör – god mat, drivmedel, butik och hotellrum – för dig som reser och arbetar längs våra svenska vägar. Vårt mål är att vara bäst på orten och bästa val på de vägsträckor där vi finns.

Silverbullet Film

Reklam & PR

Silverbullet skapar engagemang, driver försäljning, bygger starka varumärken och berättar historier genom film värd att spridas och delas. Vi producerar reklamfilmer, redaktionellt content såväl som kommunikationsstrategi och kreativt tänkande.

Travel Service

Resor & Hotell

Travel Service är ditt företags reseexpert som erbjuder helhetslösningar för affärsresor. Vi är en integrerad samarbetspartner inom affärsresor, mässresor, möten och event samt air broker. Vi har mer att erbjuda än den traditionella resebyrån - Hos oss får du alltid personlig service.

Aderian

IT, Media & Elektronik

Vi är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Med vår erfarenhet och kompetens får du en bekvämare vardag och lösningar som stödjer och utvecklar din affär.

Ahlsell Sverige

Försäljning

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, fastighet, industri, verktyg & maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Besiktningsföretaget

Teknisk Provning och Analys

Vi är ett rikstäckande besiktningsföretag som hjälper privatpersoner, BRF:er och företag till en tryggare och enklare vardag. Givetvis är vi certifierade och självklart arbetar vi med helhetslösningar. Men framförallt är vi dedikerade och lyhörda.

Blackstone Steakhouse

Restaurang & mat

Bra mat ska det spraka om. Av värme. Passion. Och smak. På Blackstone Steakhouse lagar vi alltid mat med högkvalitativa råvaror. Våra varmrätter serveras på glödhet lavasten. Låt er väl smaka!

Brixly

Bygg & Byggmaterial

Vår verksamhet består av samverkansentreprenader, byggentreprenader och byggservice som om- och nybyggnader med total- och generalentreprenader.

Craft of Scandinavia

Sport & fritid

Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom sportbranschen samt profilsektorn. Craft of Scandinavia ska nå synergier genom att samordna design, inköp, marknadsföring, lager och distribution av sortimentet.

Elof Hansson Holding

Partihandel

Vi på Elof Hansson har ända sedan starten 1897 skapat hållbara affärer genom att sammanföra köpare och säljare över hela världen. 2022 firar vi att vi gjort det i 125 år med visionen “Alway’s provide business partners with added and sustainable value”.

FA Expresstransporter

Transport & logistik

FA Expresstransporter AB erbjuder snabba transporter mellan Skandinavien och Europa.

Fragus

Bil, Båt & Motor

Vi är specialister som tillför värdeskapande tjänster och produkter till fordonsbranschen genom att förutse, förenkla och säkerställa ekonomiska och funktionella fördelar för våra partners och deras kunder. Fragus är ledande på fordonsgarantier i Norden. Men vi är mer än så.

Interbus

Resor & Hotell

Vi löser alla era transportbehov på det tryggaste och mest miljöeffektiva sättet. Vänd er med trygghet till kvalitetsföretaget Interbus. Vi transporterar er och ert varumärke på bästa sätt.

J Bil

Bil, Båt & Motor

Allt vi gör genomsyras av våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Vi kombinerar hög professionalitet med ett varmt bemötande.

Jan Håkansson Byggplanering

Bygg & Byggmaterial

Jan Håkansson Byggplanering AB är ett familjeföretag som varit verksamt på Göteborgs bostads- och byggmarknad sedan 1973.

Magnusson & Freij

Företagstjänster

Magnusson & Freij är en miljömedveten leverantör av förbrukningsmaterial, med butik i Mölndal, försäljning online och kunder över hela Sverige. Hos oss hittar du artiklar inom kontorsmaterial, hygien- och torkpapper, städ, emballage, butik och skyltning, personligt skydd samt servering.

Micael Neldemo Byggare

Bygg

Micael Neldemo Byggare AB är ett företag som bildades 1994 av Micael. Det började som ett enmansföretag för att idag vara ett företag med ca: 70 anställda. Vår specialitet är lösvirkesproduktion. Allt ifrån villor till mindre hyresfastigheter.

Nordic Choice Hotels

Hotell och Restaurang

Nordic Choice Hotels erbjuder över 220 hotell i Norden och Baltikum. Vi tror inte på one size fits all. Hos oss finner du olika koncept och upplevelser med hotellkedjorna Quality, Comfort, Clarion och Clarion Collection Hotels samt våra fristående hotell.

Nordr

Bygg & Byggmaterial

Vi vet det mesta om hur man bygger bostäder och bostadsområden. Vi har idéer, kunskap och erfarenhet. För att vi ska kunna bygga ett fulländat hem till dig behöver vi bara veta en sak till – nämligen hur just du vill ha det.

Offitech

IT, Media & Elektronik

Offitech arbetar med lösningar för dokumenthantering, konferens, display och IT-tjänster. Vi hjälper våra kunder att ta fram den bästa och smartaste lösningen för att effektivisera och underlätta deras verksamhet.

Pålab

Bygg & Byggmaterial

Bolaget är specialiserat inom pålning, spontning och grundförstärkning över hela Norden. Utöver detta erbjuder bolaget också tjänster och utrustning för grundvattensänkning, jordspikning och förstärkningsarbeten.

Ramirent

Uthyrning och Leasing

Ramirent ett företag med fokus på att öka så väl säkerheten som effektiviteten hos våra kunder. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. . Vi är en helhetsleverantör.

S.O El

IT, Media & Elektronik

Vi servar kunder inom skola, vård, olika förvaltningar och företag. Vårt nära samarbete med M.S.O. ABger oss en unik möjlighet att ge er som kund den helhetslösning som ni förtjänar.

Scandic Hotels

Restaurang & Mat Resor & Hotell

Scandic är det största hotellföretaget i Norden med ett nätverk av omkring 280 hotell i sex länder fördelat på cirka 57 000 hotellrum i drift eller under utveckling.

SEB

Ekonomi & Juridik

SEB är en bank som hjälper både individer och företag att utvecklas framgångsrikt genom god rådgivning och långsiktiga relationer. Vi stödjer hållbart entreprenörskap.

SOTI

Företagstjänster

SOTI är en erkänd ledare inom innovativa lösningar som minskar kostnaden och komplexiteten för affärskritisk mobilitet och IoT. Tusentals företag över hela världen är beroende av oss för att säkra, hantera och stödja sin mobila verksamhet.

Stihl

Skog & trädgård

Thörnströms Kök

Restaurang & Mat

Kulinariska upplevelser sedan 1997. På Privata Rum eller Studio Thörnström kan du boka exklusivt avskilt med matlagningsevent, slutna middagar, event, catering och take- away. På fredagar öppnar vi upp Privata Rum för ”FREDAGSLUNCH” Ju godare mat desto godare liv!

Tillmobil

Telekom

Kommunikation har aldrig varit enklare, tryggare, och mer tillgänglig. Låt oss visa er!

Wallenstam

Fastigheter

Wallenstam är ett företag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg.

Westhouse

Fastigheter

Vi erbjuder mycket i liten förpackning. Kombinationen av vår gemensamma erfarenhet med ett sätt att tänka som om varje projekt är nytt ger en bra utgångspunkt. Stort eller smått. Långt eller kort. En ödmjuk inställning i en komplex bransch. Så väljer vi att arbeta.

Alhem Fastigheter

Fastigheter

Alhem Fastigheter utvecklar och förvaltar fastigheter långsiktigt. Entreprenörskap, långsiktighet, ansvar och förvaltning är ledord för Alhem. Inriktningen är att förvärva råmark eller pågående projekt och bygga nytt eller färdigställa i syfte att långsiktigt äga och förvalta.

Älmby Väst

Bygg & Byggmaterial

Älmby Väst AB bedriver entreprenadverksamhet. Vi arbetar med ständiga förbättringar inom kvalitet – miljö – arbetsmiljö.

Bedsab

Maskiner, Industriell utrustning

Bedsab är ett företag som i huvudsak förser den svenska marknaden med Lyftredskap, Surrningsmateriel, Fallskyddsutrustning samt komponenter för Flak och Skåpbyggnation. Vi är ett flexibelt företag som lätt anpassar oss efter de behov du har.

Berzelius Fastigheter

Fastighetsverksamhet

Äger, bygger och förvaltar fastigheter.

Billes Tryckeri

Reklam & PR

Billes är ett familjeföretag, i tredje generationen, med ca 100 medarbetare och drygt 200 miljoner i omsättning. Vi trycker allt från visitkort, kuvert, foldrar, broschyrer och kataloger, till butikskampanjer och utomhusreklam, som är synliga i hela Norden.

Carryline

Transport

Carryline levererar transportörsystem för alla typer av lättgods. Med egen utveckling, egen tillverkning, löser Carryline era materialhanterings behov.

Condesign

Teknisk Konsultverksamhet

Condesign erbjuder tekniska konsulter inom exempelvis mjukvaruutveckling, test & verifiering och konstruktion, samt informationsdesign och teknikinformation.

Cramo

Bygg & byggmaterial

Cramo är nordens ledande uthyrningsföretag inom bygg, anläggning offentlig sektor, m.m.

DFDS Logistics

Logistik

DFDS is one of the main logistics and freight companies in Europe. Our core operations of logistics and transport solutions, ferry and port terminal services are supported by an HQ in Copenhagen and 11,000 employees in over 20 countries, making us a trusted international and local partner.

DFDS Seaways

Bil, båt och fordon

DFDS är norra Europas största integrerade shipping- och logistikföretag med ett nätverk av 30 fartygslinjer/65 frakt- och passagerarfartyg. Från Göteborg har vi dagliga avgångar till och från Immingham, Gent, Zeebrugge och Brevik. DFDS har 11 500 anställda i 20 länder och omsätter 26 miljarder DKK.

Ess Group

Hotell

ESS Group driver 12 unika hotelldestinationer där alla erbjuder en unik upplevelse. Vad sägs om konferens på Ystad Saltsjöbad precis vid havet, fantastisk utsikt över vackra fjälltoppar i Hemsedal – eller i vår senaste stolthet Jacy’z som öppnar med ett perfekt gångavstånd till Scandinvium. Vi ses!

Every Padel

Sport & fritid

Every Padel grundades utifrån ambitionen att bidra till hälsa och välmående för våra medmänniskor. Vi vill att våra besökare ska känna att vi erbjuder en pulserande mötesplats och träningsupplevelse.

Hospitium Fastigheter

Fastighetsverksamhet

Hospitium Fastigheter AB ingår som dotterbolag i Hospitium AB. I bolaget ingår fastigheter med inriktning mot främst hotell. Fastigheterna har både externa och det egna systerbolaget ProfilHotels som hyresgäster.

Hydroscand

Insatsvaror, Partihandel

Hydroscand är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter genom en kunddriven och decentraliserad organisation.

Ivar Kjellberg Byggnads AB

Bygg & Byggmaterial

Vi kan omforma din byggtanke till verklighet. Genom åren har vi skaffat oss en gedigen kunskap om byggverksamhet. Med oss får du en erfaren och ansvarstagande byggare och entreprenör som hjälper dig hela vägen från planering till produktion.

Jarl Sandin & Söner Guld och Silver

Detaljhandel

Juvelerare med egna guldsmeder och certifierade urmakare i huset. Vi säljer smycken, juveler och kvalitetsklockor att bära och älska under lång tid. Alla tongivande varumärken inklusive egen smyckedesign. Hos oss går kvalitet hand i hand med ansvar för hållbarhet.

Järnartiklar

Bygg & Byggmaterial

"Vi skall med butiken som bas leverera ett brett sortiment järnartiklar till krävande proffskunder, såsom hantverkare inom bygg, service o fastighetsskötsel. Med service, kunskap och leveranssäkerhet i fokus vill vi bidra till att öka våra kunders konkurrensförmåga och effektivitet."

Johan i Hallen & Bergfalk

Restaurang & Mat

Johan i Hallen & Bergfalk är en av de främsta färskvaruspecialisterna och stolta leverantörer till restauranger och butiker över hela Sverige samt Finland. Vårt sortiment inkluderar råvaror av kött, fågel, fisk och skaldjur.

Kinells Måleri

Bygg & Byggmaterial

Våra kunder är våra partners och står alltid i centrum. Vi arbetar med långsiktiga kundrelationer med kvalitet och miljöarbete som framstående säljargument. Vi utför allt ifrån ådring och marmorering till traditionellt byggnadsmåleri.

KraftPowerCon

Tillverkning och Industri

KraftPowercon offers solutions, products, services—and drives innovation—within industrial power supply. We create value for customers by ensuring efficient, reliable, green, and cost-efficient processes that meet today’s and tomorrow’s needs and demands.

Lundby Container Service

Företagstjänster

Med närmare 50 års erfarenhet i ryggen vågar vi på LCS påstå att vi kan det mesta om de flesta Containerlösningar. Tveka inte att ta kontakt med vår kompetenta personal när du är ute efter nya förvaringslösningar eller har behov av våra högkvalitativa produkter för några andra ändamål.

Miramar Seafood

Restaurang & Mat

Miramar erbjuder fisk och skaldjur för alla situationer - från vardagsmat till festtillfällen. Vi har ett blandat sortiment från havet av både traditionella och helt nya produkter. Miramars affärsidé är att ta fram nya användarvänliga och konsumentanpassade produkter.

Mix Megapol

Media

Mix Megapol är en nationell radiostation som kan höras över hela Sverige. På västkusten är det våra regionala sändningar från Göteborg, bland annat med det omåttligt populära ”Morrongänget” som väckt göteborgarna i 26 år.

Optimera Bygghandel

Bygghandel

Vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners för att därmed öka både vår egen och kundens lönsamhet. Vår kundfokus är yrkesarbetande hantverkare samt konsumenter som värderar service och kunskap.

Papyrus Sverige

Företagstjänster Industri & Transport

Vägen fram till dagens Papyrus har varit lång och spännande. Från att, under namnet Pappersgruppen, enbart ha varit en pappersgrossist har vi, framförallt i Norden, utvecklats till att förse även industri- & service- företag med alla typer av förbrukningsvaror.

Prologis

Företagstjänster

Prologis är en ledande leverantör av logistikfastigheter i Sverige med ett brett utbud av högkvalitativa lagerlokaler och distributionscenter. Nyckelpositioner i eller i närheten av Stockholm, Göteborg, Norrköping och Jönköping ger kunder åtkomst till stora transportvägar som når ut till hela Norden

PS Finance Group

Ekonomi & Juridik

PS Finance Group är en kvalitétsleverantör inom fordringshantering för hela Norden. Vi hanterar era fordringar inom hela Norden med utmärkt service och branschledande lyckandegrad, allt via en kundportal och en kontaktperson.

RGS Nordic

Avfallshantering & Återvinning

RGS Nordic är din partner när det gäller att rena och återanvända jordens resurser

RTG Bygg

Bygg

RTG Bygg AB jobbar med projektledning, entreprenad och Byggservice i Göteborg. Vi har mångårig erfarenhet av såväl större som mindre arbeten. Bolagets affärsidé är; "att genom ansvarstagande och engagemang säkerställa våra uppdragsgivares byggprojekt med avseende på tid, kvalitet och pris".

Safetytech

IT, Media & Elektronik

Safetytech AB är ett företag med fokusering på att skapa trygghet för sina kunder. Vi levererar systemlösningar och produkter inom Brandlarm, Utrymningslarm, Inbrottslarm, Överfallslarm, Kameraövervakning, Nödbelysning. Vi utför allt från projektering till färdiga installationer.

Sandatex

Hem & Fastigheter

Vi gissar att du är på jakt efter en markis. I så fall har du kommit helt rätt. Första steget till en ny markis är nämligen att välja väv. Sandatex är Nordens ledande leverantör av markisväv och solskyddstextilier.

Scorett

Kläder & Skor

Scorett är en av Sveriges ledande detaljistkedjor inom skor och idag finns ca 80 Scorettbutiker över hela Sverige samt online på scorett.se. Scorett erbjuder ett stort utbud av välkända varumärken och vänder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoälskare.

Skeppsviken Bygg och Fastighet

Bygg & projektutveckling

Skeppsviken är en modern och framåttänkande koncern inom bygg och fastighetsutveckling.

Söderberg & Partners

Ekonomi & juridik

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning.

Stena Recycling International

Industri & Transport

Stena Recycling is Sweden's leading recycling company and a partner for developing sustainable circular solutions in all types of operations. With 1,600 committed employees and 90 facilities across the country, we create long-term solutions every day for both customers and society as a whole.

Svenska Krögare

Restaurang & Mat

Svenska Krögare är en inköpsorganisation som idag hjälper drygt 1000 restauranger runt om i Sverige. Vi erbjuder inte bara Sveriges bästa inköpsavtal utan också trygghet och personlig service.

Truckpoolen Göteborg

Industri & transport

Verksamheten har under årens lopp utvecklats och Truckpoolen inriktade sin verksamhet mot fordonsindustrin och dess underleverantörer.

Unique Pyrotechnic i Götene

Kultur, nöje & fritid

Unique Pyrotechnic är skandinaviens främsta leverantör av fyrverkerier och specialeffekter för TV produktion, jubileum, konsert och andra offentliga evenemang.

V-TAB

Industri & Transport

Det är kombinationen av utbud, kvalitet, leveranssäkerhet och pris som gjort V-TAB till Nordens ledande tryckerikoncern. Liten eller stor spelar ingen roll – alla är värda ett gott hantverk.

Vätterledens Invest

Bank, Finans & Försäkring

”Har du entreprenörskapet i dig ser du möjligheter överallt, oavsett bransch. Viljan att åstadkomma något har alltid varit vår drivkraft.”

Vidal Scandinavia

Industri & Transport

Familjen Vidal grundade sitt godisföretag år 1963 i den spanska byn Molina de Segura. De hade ett tydligt mål – att tillfredsställa konsumenters behov över hela världen.

Volvia

Ekonomi & Juridik

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss, oavsett om du är privatperson, har företagsbilar eller lastbilar. Vi finns där när du behöver oss, med en personlig kontakt och snabb hjälp. Du kan också sköta skadeärendet i vår app.

Wicote Entreprenad

Bygg & Byggmaterial

Wicote Entreprenad AB, Tak, Terrass, Pool "Skillnaden mellan vått och torrt" Med mer än 30 års erfarenhet är vi riktiga tätskiktsnördar och experter på taktäckning av låglutande tak och montering av tätskikt för terrass, p-däck och pool.

Würth Svenska

Bygg & Byggmaterial

Vi gillar kunder, affärer och tillväxt. Vi är nog ganska tävlingsinriktade och vi tycker om ordning & reda. Vi förstår att laget är viktigare än jaget för att få bra resultat.

2U Active Wear Int

Sport & Fritid

Wholesale of clothing and footwear

Åbro Bryggeri

Dryckesframställning

Vår samlade kunskap som gått i arv genom åren har ständigt utvecklat och förfinat vårt arbete. Vi har testat nya produkter, nya produktionssätt, och nya affärsområden.

Acetimber

Bygg & Byggmaterial

Acetimber AB är ett företag som exporterar svenska trävaror för byggindustrin, huvudsakligen till Japan.

AG Entreprenad

Bygg & Byggmaterial

AG Entreprenad AB är ett företag som varit verksamma inom El-, VA, Anläggnings- och Teleentreprenader sedan 1969. Vi strävar efter att bli mer kompletta inom våra entreprenader samt att erbjuda "konceptlösningar".

Agillo

Bemanning och Arbetsförmedling

Agillo erbjuder flexibla och effektiva lösningar inom bemanning och rekrytering i Göteborg

Ahnviks

Företagstjänster

Ahnviks är leverantören med fullsortiment och de personliga kontakterna. Hos oss köper du allt från kontorspapper och emballage, hygienprodukter och städmaterial till engångsmaterial, skyddsprodukter och yrkeskläder. Du beställer, vi fixar!

Åke Ekstrand Byggnads

Bygg & Byggmaterial

Ålandsbanken

Bank, finans & försäkring

Vi grundades 1919 och arbetar för dig som ställer höga krav på din bank. Med utgångspunkt i dina behov, ambitioner och framtidsplaner erbjuder vi individanpassad förvaltning, gedigen skattekompetens och flexibla kreditlösningar. Välkommen att träffa ett lösningsorienterat team med hög tillgänglighet

ARC-Heating

Företagstjänster

Do you need your own solution for heat treatment? We sell annealing units and construct custom-made stationary and modular furnaces.

Asivo

Ekonomi & Juridik

Asivo utvecklar IT-produkter och processer åt nytänkande företag och organisationer genom att leverera tjänster och Webbaserade IT-system. Kundrelationen baseras på ett långsiktigt och nära förhållande till kunden.

ASSA

Industri & Transport

ASSA erbjuder lås, säkerhetssystem, dörrautomatik och mycket mer för alla typer av dörrar. Vi är ledande på dörrlösningar

Athletic Work

Företagstjänster

Ett idrottslag på arbetsmarknaden Vi på Athletic Work har som ambition att förbereda våra konsulter för arbetsdagen som om det vore före match, cup eller annat tävlingstillfälle. Vi tror på att den tysta skolan som idrotten bidrar med är en stor tillgång i arbetslivet.

Avarn Security

Säkerhetstjänster

Backa Byggmontage

Bygg & Byggmaterial

Backa Byggmontage AB är specialiserade på akustiklösningar inom undertak och akustiktak för ljudabsorbering- och bullerdämpning i offentliga och privata miljöer.

Baker Tilly EMK

Ekonomi & Juridik

Vi hjälper stiftelser, föreningar och även företag med internationella förgreningar. Våra tjänster är revision, redovisning, ekonomisk rådgivning, bolagsbildningar, skattekonsulationer och företagsöverlåtelser m m.

BCG Intressenter

Åkeriverksamhet

BESAB

Bygg & Byggmaterial

BESAB AB erbjuder specialservice inom tre tjänsteområden: berg, betong och grund.

Bigab Bygg och Bemanning i Göteborg

Bygg & Byggmaterial

BIGAB AB Det unga, miljövänliga och expansiva Bygg & Bemanningsföretaget baserat i Göteborg, men även verksamt i resten av Västra Götaland. Vi erbjuder service inom bemanning, bygg & anläggning, städ & facility, mark & miljö, riv & sanering.

Blondie Logistic

Industri & Transport

Blondie Logistic AB är ett väl renommerat familjeägt företag. Företaget bedriver idag fast inrikes linjetrafik från Göteborg till Malmö i syd och Uppsala i norr samt lokal distribution i Göteborg och Stockholm.

Blue Water Shipping

Transport & logistik

Boomr

Digital Administration

Våra digitala tjänster förenklar och automatiserar alltifrån fakturering och tidrapportering till körjournaler och ÄTA-arbeten. Det gör att ditt företag kan göra det ni är bäst på. Resten överlåter du på oss, till en låg, fast månadskostnad.

Bostjärnan

Fastighetsverksamhet

Hyra ut prisvärda bostäder och producera efterfrågad service till kunderna i bolagets hyresfastigheter i Göteborg och Västerås. Verksamheten fokuserar på långsiktig god ekonomisk tillväxt med kompetenta medarbetare under ständig utveckling.

Braasta Management

Företagstjänster

Konsultverksamhet inom företags organisation.

Bravida Sverige

Bygg & Byggmaterial

Bravida erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Inom dessa teknikområden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service.

Bright Media Agency

Reklam & PR

Bright är en medie- och insiktsbyrå, specialiserad på medie- och kommunikationsstrategi, konsumentinsikt och medierådgivning. Vi är en fullservicebyrå som hanterar samtliga köpta kanaler, traditionella, likväl som digitala och sociala.

Brigo

Bygg & Byggmaterial

Brigo är din partner, men det är ditt varumärke och din produkt som syns och är i fokus. Vår verksamhet handlar nästan uteslutande om kontraktstillverkad produktion på uppdrag av andra företag, och våra egna produkter är få.

Brion Rör

Bygg

Bolaget har en stor samlad erfarenhet från både stora entreprenader och service. Kompetenta medarbetare med lång branscherfarenhet säkerställer ett professionellt utförande på stora så väl som mindre uppdrag.

Bror Johansson & Co

Hem & Fastigheter

BROR JOHANSSON & Co är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi äger och förvaltar våra fastigheter i Lunden, Olskroken och City i Göteborg.

Bulldog Kitchen

Restaurang

Bulldog Kitchen brinner för god mat. Här serveras napolitansk pizza på ett eget och unikt sätt. Efter år av experimenterande har vi lyckats komponera en deg i absolut toppklass med helt egen touch. Till oss kan du komma och umgås, njuta av drinkar i baren eller bjuda ut någon på en exklusiv middag.

Byggfokus Entreprenad

Bygg & Byggmaterial

Byggfokus Entreprenad AB är organiserat för att kunna utföra de flesta typer och storlekar på entreprenader och har en företagskultur där fokus alltid ligger på produktionen, våra kunder och deras byggprojekt.

Byggnads AB Calpe

Bygg & Byggmaterial

Byggnads AB Calpe är ett byggnadsbolag som startades 1968 i Göteborg och ligger nu i Högsbo industriområde. Vi är byggnadsbolaget du ska höra av dig till ifall du vill bygga till, bygga om eller bygga nytt, vi utför även fastighetsservice som exempelvis snöskottning.

Cabonline

Transport

Cabonline är Nordens ledande taxiföretag med cirka 4 600 bilar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Inom Cabonline finns en rad välkända varumärken som TaxiKurir, Taxi Skåne, Sverigetaxi, TOPCAB, Taxi Jönköping, Norgestaxi, Kovanen och Taxi 4x27. Gruppen omsatte 2021 cirka 4,5 Mdr SEK.

Callaway Golf

Sport & Fritid

Callaway är det största märket inom golf som har allt från klubbor och bollar till kläder och skor. Under Callaways paraply finns även Odyssey, OGIO, Travis Mathew, TopTracer, TopGolf och Jack Wolfskin.

Cask Viking

Mat & dryck

Cask Viking ett företag grundat av whiskyälskare med bred erfarenhet från både inköp och försäljning av whisky. Vi har kontakter jorden runt med alltifrån whiskydestillerier till mäklare, som tillsammans ger dig ett stort utbud av whisky till en överkomlig prislapp.

Castra

IT, teknik & media

Castra är ett medarbetarägt IT konsultbolag med senior kompetens inom systemutveckling, test och IT management. Här tror vi på frihet, delaktighet och obegränsad personlig utveckling, vi utmanar de traditionella konsultbolagen och är utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Deloitte

Ekonomi & Juridik

Deloitte erbjuder revision, ekonomitjänster samt skatte- och affärsrådgivning i Göteborg med omnejd.

Dematek

Industri & Transport

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar och lyftredskap. Med allt från små kättingtelfrar, lättlastsystem och svängkranar till stora traverser & traverskranar.

Derome Maskinuthyrning

Industri & Transport

Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet.

ET Emballageteknik

Företagstjänster

Vi på Emballageteknik har ett enda fokus: att lösa dina förpackningsproblem. Sedan mitten av 1980-talet har vi utvecklat vår kunskap både inom förpackningsdesign och produktion, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning.

Expofy

Företagstjänster

Expofy gör verklighet av era kreativa idéer - En genväg till snyggare kommunikation. Vi hjälper er i processen att ta fram rätt produkt för rätt tillfälle, från klistermärken till stora projekt och grafiska produktioner.

Fastlandet Förvaltnings

Ekonomi & Juridik

FastLandet Förvaltning AB förvaltar bostadsfastigheter, samt kommersiella lokaler i Göteborg.

Fiskekrogen

Restaurang

Formue

Ekonomi & juridik

Vi är Nordens ledande oberoende förmögenhetsrådgivare. Vår uppgift handlar om mer än att bara skapa avkastning, den innebär också att göra livet bättre här och nu.

Frölunda Lilla Saluhall

Restaurang & Mat

Vi är en liten saluhall med fokus på kvalité, matglädje och personlig service. Vi som jobbar här har ett genuint matintresse och värdesätter etisk djurhållning och lokala leverantörer.

Frölunda Ortopeden

Hälsa och Sjukvård

Specialister på Ortopedi och Idrottsskador med bred kompetens och hög kvalité.

Fruktpaus

Företagstjänster

Lika mycket som vi älskar fräsch frukt, lika illa tycker vi om dålig frukt. Därför är alla leverantörer noga utvalda, och frukten är kvalitetskontrollerad och spårbar i alla led. Vi sätter alltid kvaliteten, inte priset, i första rummet.

Geely Sweden Holdings

Industri & Transport

Geely Sweden Holdings AB (GSHAB) is a holding company. We own shares in a portfolio of companies and oversee these investments for the benefit of the shareholders.

GLC Göteborgs Lastbilscentral

Logistikcenter

Göteborgs Revision

Ekonomi & Juridik

Göteborgssnickarna

Bygg & byggmaterial

Vår affärsidé är att med god kvalitet och kunskap leverera byggnadsentreprenader och byggservice. Ska ni bygga hus, utbyggnader eller renovera har ni hittat helt rätt.

GulinsFastigheter

Fastigheter

GulinsFastigheter äger, förvaltar och förädlar kommersiella lokaler med ett stabilt och långsiktigt fokus.

Hajon

Reklam & PR

Välkommen till Hajon - Presentreklam, profilkläder och SPA. Hos oss finner du ett stort utbud av allt från isskrapor, flaggor, godis, heminredning från välkända varumärken och mycket mer!

Handelsbanken

Ekonomi & Juridik

Vi kan vårt jobb och gillar det vi gör! Det finns mycket som påverkar din ekonomi. Har du koll på allt? Bolån, sparande, aktier, pension, försäkring och företagsaffärer. Allt det där är vi bra på.

Hansson Holding

Ekonomi & Juridik

Hansson Holding är ett Göteborgsbaserat, familjeägt investmentbolag. Vi är främst verksamma inom fastigheter och mark.

Hi-Lo Electronics

IT, Media & Elektronik

HI-LO has been devoting to providing device programming solutions for more than 24 years.

Hills Golf Club

Restaurang & Mat

Holtback Holding

Ekonomi & Juridik

Rörelsedrivande investeringsföretag Holtback Group är ett rörelsedrivande investeringsföretag som primärt investerar i mindre och medelstora svenska företag.

ICA Focus

Mat

Impulse Club

Sport & Fritid

Impulse Affärsnätverks syfte är att samla representanter från företag i olika storlekar för att förena affärsnytta med padel. Vi har en exklusiv padelhall med två banor, lounge och kök som passar utmärkt att abonnera för företagsevent.

Installationsbolaget GBG

Bygg & Byggmaterial

Installationsbolaget startades i Göteborg i aug 2000 och finns idag även i Stockholm. Vi utför alla typer av rör- och sprinklerinstallationer, stora som små.

Johanna Toftby

Personlig blogg

Jag driver en av Sveriges största bloggar med främsta målgrupp kvinnor 35-55 år. Har du ett budskap du vill få ut till denna målgrupp så är min kanal den rätta. Jag bloggar dagligen om mode, hälsa, mat och heminredning. Jag har ett stort instagramkonto och mina poster leder till avslut och business.

Jörlanda Takservice

Bygg & Byggmaterial

Välkommen till Jörlanda Takservice AB! Vi är verksamma inom branschen takarbeten. Kontakta oss för mer information.

K Energitjänst

Teknisk Konsultverksamhet

Vi bistår allt från privatpersoner till stora kraft, värme- och kylaproducerande aktörer med driftpersonal, driftsättning och driftstöd både i produktionen och på distributionsnätet. Er resurs när ni behöver den!

Key Logistics

Industri & Transport

Key Logistics är ett mellanstort privatägt speditionsföretag. Vi är verksamma på de flesta marknader runt om i världen men har extra fokus på import från Fjärran Östern.

Liftab

Industri & Transport

Vi på Liftab har mångårig erfarenhet från Liftbranschen. Det var när vi kom i kontakt med den engelska lifttillverkaren Nifty Lift som vi bestämde oss för att starta vårt företag.

Liftkungen

Företagstjänster

Linotol

Bygg & Byggmaterial

Linotol levererar golvlösningar – för kommersiellt, offentligt och industriellt bruk samt för större bostadsprojekt. Vårt erbjudande omfattar både nyproduktion och reparation av golv.

MarketHype

Företagstjänster

MarketHype is the digital marketing tool for the event and hospitality industries, helping you make use of your data for successful marketing and improved sales.

Martela

Företagstjänster

Vi planerar och förverkligar användarorienterade arbets- och lärmiljöer, vars olika lokaler stöttar enskilda sätt att arbeta och lära. Vi tror att en inspirerande miljö ökar arbetsglädje, trivsel, välbefinnande och produktivitet.

Martin & Servera

Restaurang & Mat

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Du hittar våra säljkontor över hela Sverige – här finns våra specialister som kan hjälpa dig på din lokala marknad.

MicroPos

Medicin

Midbec

Bygg & Byggmaterial

Import är en stor del av vår verksamhet, men 2014 vände vi också blicken mot det egna ritbordet. Vi anställde vår första designer och en egen produktlinje fick liv. Midbec Design har idag utvecklats till ett helt designteam med olika stilar och uttryck.

Miele

Hushållsapparater och Elartiklar

Ständig vidareutveckling av kvalitet och teknik har lett till att Miele identifieras med högsta produktkvalitet och bästa funktion. Tack vare produkternas långa livslängd och låga driftskostnader bidrar Miele till att hushålla med naturresurserna.

Mikab i Gbg

Fastighetsrelaterade tjänster

Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel, inredning, trädgårds- skötsel, musikproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

MKB

Bygg & Byggmaterial

Vi kanske inte är störst men vi har det största engagemanget för våra kunder och deras behov. Med oss kan du förvänta dig ett nära och flexibelt samarbete genom hela byggprocessen, från konsultation till färdig produkt.

MR Sjuhärad

Entreprenad

Vi finns inom Entreprenad, Bemanning, Jord och Skog och erbjuder flexibla lösningar. Du ringer ett samtal till oss för att nå en stor bredd av maskiner, kunskap, driftighet och engagemang. En enkelhet som våra kunder uppskattar!

Mytec Ytbehandling

Industri & Transport

Mytec är ett väletablerat företag inom ytbehandlingsbranschen. Under 45 år har vi varit en samarbetspartner som står för kontinuitet och tekniskt kunnande.

NAR AB

Bygg & Byggmaterial

NAR AB - komplett byggföretag med 30 års branscherfarenhet. Vi jobbar mot såväl den privata som offentliga marknaden. Vi fungerar också som underentreprenör i större byggprojekt.

O Bohlin Byggnads

Bygg & Byggmaterial

Detta företaget var framförallt inriktiktad på att rusta upp villor runt om i Göteborg. Efter några år ändrade företaget inriktning och man koncentrerade sig istället på att bygga om och förvalta fastigheter med lägenheter.

O'learys

Restaurang & Mat

Som gäst hos oss kan du ta del av våra fina samarbeten med exempelvis supporterklubbar.

Öijared Resort

Hotell & restaurang

Endast 35 minuter från Göteborg ligger Öijared Resort. Här möts du av både slott och kojor, vandringsleder och hagmarker samt Sveriges största golfanläggning med toppmodern golfstudio tillsammans med ett unikt hotell, restaurang samt Öijared Bad och Bastu.

Opalen FastighetsFörvaltning

Hem & Fastigheter

Opalen FastighetsFörvaltning AB är ett mindre bolag inom fastighetsförvaltning som huvudsakligen verkar i Göteborgsområdet. Våra tjänster består av teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter.

Park Lane

Nöje och restaurang

Pecon Print

Företagstjänster

Pecon Print AB grundades 1987 och är idag ett profil- och industritryckeri med stor bredd. ”Print as a Concept” är vår helhetslösning där vi kan, förutom själva produktförädlingen, erbjuda tex. kläder från ledande leverantörer i branschen, lager- och logistiklösningar, projektledning mm.

Precimeter Control

Mät- och Precisionsinstrument

Precimeter är ett globalt, världsledande företag som tillverkar och levererar högpresterande premiumprodukter inom mätteknik och flödesstyrning till gjuteriindustrin.

Pure Sport Nutrition Sweden

Hälsa & Skönhet Sport & Fritid

Produkterna är noggrant framtagna för att ge bästa smak, näring till hösta kvalitet. Att leverera en kvalitativ och välsmakande produkt med omsorg för kundens önskemål är det som Pure Sport Nutrition står för.

Riksbyggen Ekonomisk Förening

Fastighetsverksamhet

Riksbyggen är en av Sveriges största bostadsutvecklare och förvaltare. Med över 80 år i branschen skapar vi attraktiva och hållbara boenden i olika ägandeformer över hela Sverige.

RJIJ Invest

Investeringar

Road Rental

Industri & transport

Scandi Gruppen AB

Företagstjänster

Scandi Gruppen AB är en av Europas största exportörer av begagnade kopiatorer & skrivare. Läs gärna mer på www.scandi.se.

Scandinavia Concrete

Möbler & Heminredning

Tillverkning och försäljning av möbler och heminredning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Scandinavian Diagnostics

Mät- och Precisionsinstrument

Vi säljer mätinstrument och kontrollutrustning till livsmedelsindustrin för egenkontroll av allergener, bakterier och hygien. Vi hjälper vårdsektorn och städenheter med hygienfrågor och kvalitetsuppföljning. Installation av miljövänlig desinfektionsutrustning hos kommuner och idrottsklubbar.

Silanders Grafiska

Reklam & PR

Silanders grafiska AB grundades 1991 av Roger Silander, med mångårig erfarenhet från den grafiska branschen. Företaget drivs idag tillsammans med Jesper Silander och är beläget i hjärtat av Majorna i västra Göteborg.

Sjögren Projekt & Byggledning

Bygg & Byggmaterial

Sedan starten har företaget byggt om ca 600 lägenheter och lokaler i egna fastigheter. Under mitten av 1990-talet avvecklades byggverksamheten och i dag äger och förvaltar bolaget de egna fastigheterna.

Skärgårdslinjen i Göteborg & Bohuslän

Bil, Båt & Motor Restaurang & Mat Kultur & Nöje

M/S Trubaduren ligger vid Stenpiren i Göteborg. M/S Trubaduren är ett passagerarfartyg som tar 295 passagerare.

Slipp Städning

Lokalvård

På Slipp Städning tror vi på att ta hand om våra medarbetare – på riktigt. Med en simpel affärsidé som grundar sig i att erbjuda högre löner samt vara anslutna till kollektivavtal attraherar vi de bästa lokalvårdarna i branschen. Glada medarbetare gör ett bra jobb vilket resulterar i nöjda kunder.

Solme

IT, Media & Elektronik

Vi är ett lösningsfokuserat företag med rötterna i två tekniktunga områden; mjukvaruutveckling och produktionsteknik.

Sportson

Sport & Fritid

Cykel som löneförmån ökar frisknärvaron och minskar även miljöpåverkan genom att personalen kan resa smartare. Cykelförmån kan vara helt kostnadsneutralt för bolaget. Alla kan vara cyklist men alla är inte samma typ av cyklist, just därför kan ni välja ur "hela" vårt sortiment.

St1 Sverig

Bil, Båt & Motor

St1 fokuserar på drivmedel, raffinering av olja och lösningar för förnybar energi som avfallsbaserade avancerad etanolbränslen och vindkraft. Totalt har St1-gruppen ca 1250 St1 och Shellstationer i Sverige, Finland och Norge.

Stenhusarkitekten

Bygg & Byggmaterial

Stig Center Försäljning

Bank, Finans och Försäkring

Stigs Center är en anläggning som disponerar c:a 80 000m² i Hisings Backa. Förutom uthyrning av lokaler driver vi här i egen regi flera drivmedelsanläggningar, Preem, St1, Shell, Tanka, IDS och Fordonsgas. Fastigheten inrymmer c:a 40 hyresgäster däribland flera restauranger och butiker.

Svensk Cater

Restaurang & Mat

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland.

Swedish Ecology

Industri & Transport

Swedish Ecology är ett svenskt företag med 50 års erfarenhet av toalettlösningar till fritidshus utan avlopp.

Telkon

Bygg & Byggmaterial

Telkon är din självklara partner om du ska planera för eller bygga infrastruktur. Telkon har lång erfarenhet inom branschen och har jobbat både som konsult, entreprenör och beställare, både privat, kommunalt som statligt.

TF Fastigheter

Fastighetsverksamhet

TF Fastigheter AB är ett familjeägt fastighetsbolag i 2:a generationen. Vi äger och förvaltar hyresfastigheter i stadsdelarna Almedal och Johanneberg i Göteborg.

Trafiksystem

Industri & transport

Vi vill vara kundens förstahandsval av vägnära trafiklösningar där lönsam tillväxt och ett minskat klimatavtryck är incitament för verksamheten. Visionen är att vara marknadens starkaste och bästa nischföretag inom trafiksystemlösningar där el och styrning är huvudkomponenter.

Tvåkanten

Restaurang & Mat

Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär. Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen.

Tydliga Partners

Företagstjänster

Vi hjälper ert företag att teckna rätt försäkring till rätt premie. Hos är du alltid kund och aldrig motpart.

Tylösands Havsbad

Resor & Hotell

Beläget vid en av Sveriges längsta sandstränder, utanför Halmstad, hittar du Hotel Tylösand. Hotel Tylösand är idag ett av Sveriges populäraste konferens- och spahotell.

Unibase

IT, Media & Elektronik

Unibase erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom nätverksinfrastruktur och systemutveckling.

Uppsatt

Reklam & PR

Uppsatt montage & Teknik i väst AB är ett företag som utför monteringsuppdrag för skyltmakare och folieproducenter.

Varis Förvaltning

Fastighetsförvaltning

Varis Förvaltning äger samt förvaltar industrifastigheter i Göteborgsområdet där vår affärsidé bygger på att äga, bygga och förvalta fastigheter långsiktigt.

Wilundia

Fastighetsverksamhet

Vår affärsidé är att tillhandahålla ändamålsenliga kommersiella lokaler och bostäder för små och medelstora företag i attraktiva lägen till konkurrenskraftiga priser.

Scroll to Top