Intersport förlänger

Fortsatt stöd från Intersport


”Frölunda HC är ju en gigant inom hockeyn, med en fanbase över hela Västsverige så det är en naturlig samarbetspartner för oss”, säger Pontus Petersson, VD på Instersport.

Intersport och Frölunda HC:s långa samarbete blir ännu längre. Parterna har skrivit ett nytt huvudpartneravtal som sträcker sig hela vägen till säsongen 2024/2025.
– Vi är givetvis väldigt stolta över att förlänga med Frölunda ytterligare tre år. Vi har en lång historik tillsammans och ser fram emot kommande säsonger. Framför allt är det ju spännande med det nya klubbmärket, att se den utvecklingen framåt, säger Pontus Petersson.
 
Med ett nytt klubbmärke är det kanske viktigare än någonsin att nå ut med en attraktiv, lättillgänglig och snygg merchandise, för att ge det nya märket en bra start. Tillsammans med en stark partner som Intersport i ryggen, och dessutom med Craft som en viktig tredje part i processen med att utveckla den nya merchandisen finns bra förutsättningar för kommande säsong.
– Vi uppskattar vårt långa samarbete med Intersport, och ser fram emot att fortsätta jobba vidare på det. Med det nya klubbmärket går vi in i framtiden, och att vi gör det tillsammans med Intersport känns fantastiskt, säger Frölunda HC:s klubbdirektör Christian Lechtaler.
 
Ett första smakprov på den nya merchandisen presenteras under Frölundadagen, den 25 augusti, då Intersport självklart är på plats.