”Otroligt glada och stolta”

Ännu en huvudpartner väljer att förlänga sitt avtal – Stena stöttar Frölunda HC ytterligare en säsong.


Stena har samarbetat med Frölunda HC ända sedan 1980-talet och fortsätter nu som huvudpartner även under säsongen 2022/2023.
– Vi är otroligt glada och stolta över att fortfarande ha möjligheten att vara med som partner till Frölunda, säger Tony Gustafsson, CFO på Stena Recycling och fortsätter:
– Det var egentligen inget svårt beslut, vi är ju sedan långt tillbaka en Göteborgsbaserad verksamhet och det är viktigt för oss att vara med och stötta lokal idrottsverksamhet, det ligger rätt mot våra värdegrunder – inte minst när det handlar om inkludering och jämställdhet.
Att Frölunda HC driver projekt som till exempel Jag tar ansvar, har en ambitiös flicksatsning och nu dessutom ett nytt damlag ser Tony Gustafsson som positivt.
– Det känns viktigt att få med hela Göteborg i hockeyn, så den satsningen som görs nu på både flick- och damhockeyn ska bli spännande att följa. Vi ser fram emot att vara med på resan mot ytterligare framgångar och SM-guld för både damerna och herrarna, säger han.
Frölunda HC:s försäljningschef Henrik Bengtsson håller med:
– Vi är väldigt tacksamma över att företag som Stena är med oss och möjliggör vårt fortsatta arbete med att skapa en jämställd idrott och ett livslångt hockeyintresse för både flickor och pojkar. Det är jätteroligt att de har valt att förlänga sitt partnerskap ytterligare ett år, säger han.