Var med på JVM i Göteborg

Tillsammans med bland andra Svenska Ishockeyförbundet är Frölunda HC med och arrangerar JVM 2024 i Göteborg. Turneringen spelas 26 dec 2023 – 5 jan 2024 och väntas bli ett evenemang som verkligen sätter avtryck på staden och den regionala hockeyn både på kort och lång sikt.
 
Här får du en förhandsvisning på vad som väntar staden.
Att ett JVM kommer till Sverige och Göteborg är oerhört prestigefyllt. Vi är visserligen vana vid stora evenemang i Sverige och Göteborg men ett JVM är något helt annorlunda. Detta blir en hockeyfest utöver det vanliga där hela hockeyvärlden står redo att besöka regionen. Svenska Ishockeyförbundet tillsammans med Got Event, Göteborg & Co, Frölunda Hockey och Göteborgs Ishockeyförbund har som ambition att leverera det bästa JVM någonsin – på flera plan. Alltifrån publikfyllda läktare och sportsliga framgångar till vårt ”legacy” med aktiva barn och ungdomar och vårt stora miljöfokus.
 
Nu har du som partner möjlighet att bli en viktig del i denna internationella hockeyfest som väntar. Vill du veta mer? Kontakta säljansvarige Daniel Svenberg på daniel.svenberg@swehockey.se.