”Fantastiskt roligt med damsatsningen”

Ntex ger fortsatt förtroende till Frölunda HC och har förlängt sitt huvudpartnerskap med ytterligare ett år.

– Det är många faktorer som gör att vi väljer att förlänga, som till exempel nätverksmöjligheterna. Men till stor del handlar det faktiskt om att det finns ett viktigt symbolvärde för oss i att sponsra just en lagidrott. På Ntex jobbar vi mycket med frihet under ansvar, vi jobbar tillsammans för att nå våra mål och vi försöker alltid göra jobbet lite bättre än alla andra, säger Thomas Ström, VD på Ntex och fortsätter:
– Där tror jag vi har mycket gemensamt med Frölunda, med framåt, tillsammans-mentaliteten i allt vi gör.

Att det den här säsongen även tillkommit ett damlag ser Thomas Ström som ett stort steg i rätt riktning.
– Det är fantastiskt roligt med damsatsningen. Jag själv har kanske tyckt att Frölunda borde gjort den ännu tidigare, så det är väldigt positivt att den kommit igång nu och jag ser fram emot att få följa utvecklingen under säsongen.
Nätverk och symbolvärde i all ära, men vad är egentligen det bästa med att vara partner?
– Det är ju ändå hockeyn. Jag har själv spelat tidigare, så det har alltid varit min sport. Det är kul att fortfarande kunna vara med och bidra – bara på ett annat sätt, säger Thomas Ström.
Frölundas försäljningschef Henrik Bengtsson håller med:
– Våra partners är otroligt viktiga för att vi ska kunna fortsätta utveckla både hockeyn och föreningen i stort så vi är otroligt glada över att Ntex väljer att förlänga som huvudpartner och ser fram emot att få följa fler spännande matcher tillsammans.