”Inget svårt val att förlänga”

Bohus och Kaffegreven förlänger med ytterligare två säsonger

Systerbolagen Bohus och Kaffegreven har en lång relation med Frölunda HC, och har varit huvudpartner i många år. Nu har det tecknats ett nytt huvudpartneravtal  för två säsonger till.
– Vi är jätteglada och stolta över att Bohus och Kaffegreven fortsätter värdesätta vårt fina samarbete och ser positivt på vår möjlighet att fortsätta utvecklas tillsammans, säger Henrik Bengtsson, försäljningschef på Frölunda HC.
 
Även Bohus ser fram emot den gemensamma vägen framåt.
– Det var både hjärtat och hjärnan som ville förlänga avtalet med Frölunda HC. Vi gillar Frölunda, och hela konceptet de erbjuder med allt från nätverk och nya kontakter till event och matcher, säger Bohus partneransvariga Emelie Boysen.
 
En viktig del i sammanhanget är den lokala anknytningen. 
– Bohus är ett Göteborgsbaserat företag, så det är ett fantastiskt sätt att dels få den synlighet vi vill ha och behöver i närområdet, och dels att få vara med och stötta det lokala föreningslivet och allt det fina arbete som Frölunda gör med till exempel CSR- och ungdomsverksamheten.
 
Inte heller för Kaffegreven fanns minsta tvivel om att förlänga avtalet.
– Att sponsra en stor och viktig idrottsverksamhet i Göteborg som Frölunda och med alla fina värden Frölunda HC bidrar med och står för, var det inget svårt val att göra när vi nu förlänger vårt avtal. Vi är supernöjda med samarbetet, med all support och service vi får samt den nytta och det nöje det även ger till våra kunder och vårt varumärke, säger Camilla Andersson, VD på Kaffegreven.