Föreläsning med Jag tar ansvar

Max Friberg och kompani visar vägen för skolungdomarna

Ett av våra absolut viktigaste initiativ för barn och ungdomar i regionen är Jag tar ansvar. Utöver skolgårdsbesök där vi hälsar på hos utvalda skolor för att uppmuntra aktivitet och laganda åker vi även ut till skolorna tillsammans med några av våra A-lagsspelare, med ambassadören Max Friberg i spetsen, för att berätta om vad det innebär att vara en del av ett lag som Frölunda. Barnen får sedan dessutom chansen att besöka en hockeymatch i Scandinavium. Efter ett litet uppehåll förra året på grund av pandemin var det i tisdags äntligen dags för våra spelare att få komma ut och prata med skolbarnen igen, en otroligt uppskattad aktivitet av både elever och spelare. Den här gången var vi på Kulturum i Partille där vi hade möjligheten att prata med inte mindre än fyra skolor.

På tisdag är det dags igen, men den här gången i Frölundaborg då vi kommer få besök av ytterligare skolor och härliga barn. Der ser vi verkligen fram emot!

Tack till alla våra partners som gör det här möjligt! Vill du veta mer om Jag tar ansvar? Kontakta någon av våra säljare.