Frölunda Masters 2022

Här är vinnarna av Frölunda Masters 2022

Idag spelades den 30:e upplagan av Frölunda Masters och vi säger grattis till det vinnande laget; Nicklas Lasu, Theodor Ahlström, Fredrik Sönne och Fredrik Brandt.


Efter att de senaste två åren ha behövt göra vissa anpassningar på grund av pandemin var det med glädje Frölunda HC:s partners, spelare och ledare hälsades välkomna till den 30:e upplagan av Frölunda Masters. Det var 17 starka lag som gav sig ut på Sankt Jörgens golfbana idag efter lunch och efter 18 mer eller mindre tuffa hål kunde det konstateras att det blev en otroligt jämn golftävling denna något gråa onsdag. Men det var inga mindre än Nicklas Lasu, Theodor Ahlström, Fredrik Sönne och Fredrik Brandt som fick äran att höja den åtråvärda pokalen och stod som vinnare vid dagens slut.
– Det blev en fantastisk dag, jätteroligt att äntligen få träffas ”på riktigt” igen i det här sammanhanget. Frölunda Masters är ju en väldigt populär aktivitet både bland partners och spelare, och vi är otroligt nöjda med dagen, säger försäljningschef Henrik Bengtsson.

Vi passar på att återigen säga stort grattis till vinnarna, och tusen tack till alla deltagare, funktionärer och hålvärdar. Ett extra tack skickar vi till Sankt Jörgen Park & Resort för bra service genom hela dagen!

Se alla bilder från dagen nedan.