Salt & Sill – lunch till lunch

salt & sill Rytterholmen 1, Klädesholmen

OBS! Endast för Club Campus medlemmar. Äntligen är det dags att anmäla sig till årets lunch-till-lunch eller ”lilla resan” som någon valt att kalla det. I år bär det av till mysiga Salt & Sill på Klädesholmen.  Vi kommer att resa med buss från Scandinavium klockan 11.00 på onsdagen den 18 oktober och beräknas vara …

Salt & Sill – lunch till lunch Läs mer »

Frölunda Padel Masters

Bon Padel Östra Sörredsvägen 4, Göteborg

Missa inte chansen att delta i årets Frölunda Padel! Tisdag den 24e Oktober är det återigen dags för Frölunda Padelturnering, detta året på Bon Padel Arena ute i Torslanda. Vi startar kl 13:00 och beräknas vara klara till 17:00. Anmäl dig tillsammans med en partner, eller så anmäler du dig själv så hittar vi en …

Frölunda Padel Masters Läs mer »

Fiskekrogen – Round Table

Fiskekrogen Lilla Torget 1, Göteborg

OBS! Endast för Club Campus medlemmar!!! Vi samlas hos Fiskekrogen vid 13:30 för lunch. Mer information kommer framåt. Anmäl dig via formuläret nedan.  

Hockeylunch

Frölundaborgs restaurang Mikael Ljungbergs Väg 11, Göteborg

Den 21e November är det dags för en ny Hockeylunch där vi kommer träffa våra Huvudtränare Roger Rönnberg och Erika Holst. Lunchen kommer att vara i Frölundaborg kl 12:00. Anmäl dig via formuläret nedan.  

Jullunch

Frölundaborgs restaurang Mikael Ljungbergs Väg 11, Göteborg

Måndag den 18e December kör vi årets Jullunch där vi besöks av nyckelpersoner från klubben. Lunchen kommer att vara i Frölundaborg kl 12:00.   Anmäl dig via formuläret nedan.  

JVM Sverige – Kanada

Scandinavium Valhallagatan 1, Göteborg

OBS! Endast för Club Campus medlemmar!!! JVM kommer till Göteborg och vi går tillsammans på Sverige - Kanada den 29e December kl 19:30. Vi samlas vid 17:00 för att äta innan matchen. Mer information kommer. Anmäl dig via formuläret nedan.